<div dir="ltr"><div>Dear ET Users,</div><div><br></div><div>I&#39;m a beginner attempting to follow the Jupyter tutorial for new users. I have been able to¬† successfully run the helloworld.par and tov_ET.par files with procs set to 1 but I&#39;m having issues when I try to use multiple processors on my laptop.</div><div>I initially got <a href="https://imgur.com/a/cuLLp79" target="_blank">this error</a> saying &quot;mpirun: not found&quot;, following which I installed Open MPI on my system. The error persisted, so I removed Open MPI and installed mpich instead. This seemingly fixed the issue, but I received <a href="https://imgur.com/gdXSqCj" target="_blank">another error</a> saying &quot;CACTUS_NUM_PROCS is set to 4 but there are 1 MPI processes&quot;</div><div><br></div><div>I found <a href="https://www.mail-archive.com/search?l=users@einsteintoolkit.org&amp;q=subject:%22%5C%5BUsers%5C%5D+problem+on+running+bbh+expample%22&amp;o=newest&amp;f=1" target="_blank">one</a> or <a href="https://www.mail-archive.com/users@einsteintoolkit.org/msg01591.html" target="_blank">two</a> previous queries regarding this exact error, but the suggestions have not worked for me so far. Having never worked with MPI before, I am not sure what else I should try.<br></div><div><br></div><div>I&#39;d be grateful for a few words of advice on this issue from anyone in the community.</div><div>Thank you in advance for your time.</div><div><br></div><div>Regards,</div><div>Praveer Krishna<br></div></div>